Samtliga vagnar kan fås i en mängd olika utföranden,
tippvagnar, kombinationsvagnar såväl som timmervagnar...!

VI BYGGER EFTER KUNDENS ÖNSKEMÅL...!

Smidighet

Den precisionsstyrda leden mellan traktorn och vagnen är av högsta stålkvalitet med en svängningsradie på hela 45 grader under full kontroll. Vagnarna har en markfrigång från 450 mm till 700 mm beroende vagnstorlek. Styrenheten har en helt svensktillverkad, kraftfull inbyggd hydraulik för bästa styrka och säkerhet.

 

 

Säkerhet

Vi har valt att inte kompromissa utan satsat helt på kvalitet. Detta gäller inte bara valet av stål- och plåtkvalitet utan gäller även hydraulik och däckskvalitet. All hydraulik är svensktillverkad och av mycket hög kvalitet och däcken kan fås i en kvalitet upp till 18 lager beroende på vilken vagnstorlek man har behov av. Detta tillsammans med ett gott hantverk gör att vi kan lämna hela 3 års garanti på våra vagnar för våra kunders trygghet.
 

Styrka

Boggiens upphängning är unik med ett fåtal rörliga delar. Axlar som är tillverkade av högsta stålkvalitet med bussningar i lagerbrons till alla slitfunktioner. Ramgodset, valt i en överdimension, utan att för den skull bli klumpigt och tungt, är helsvetsat vilket gör ramen så styv att inga vridningar förekommer. Detta gör vagnen tål att maxlastas med timmer eller med sten i vaggan. Där du kan köra med timmervagnen kan du också köra med tippvagnen med fullt lass utan att riskera ramvridningar.

 

 

Flexibilitet

Din vagn kan utrustas med ett antal tillbehör, exempelvis hydraulisk flyttning av boggien i ramriktningen, grusvagga med en tippvinkel på hela 67 grader. Och alla vagnar är givetvis förberedda för kranmontage.

 


Välj vagn efter eget behov